SKILLSTRÆNING I SAMARBEJDE MED KB/FCK

Fremad Valby har den store fornøjelse at kunne tilbyde årgang 2002-2005 drenge et ekstra specielt træningspas i form af SKILLS træning.

Fremad Valby ønsker at være en klub for alle, men Fremad Valby ønsker også at udvikle sig fagligt og løfte ungdomsmedlemmernes fodboldmæssiges niveau.

I forbindelse med at Fremad Valby er venskabsklub med FCK har klubberne været i dialog vedr. udvikling af ungdomsspillerne og FCK har præsenteret et nyt træningskoncept, som skal danne grundlag for fodboldtræningen i Fremad Valby.

Konceptet hedder Skills træningen og vil i ca. 9 mdr. være et ekstra træningstilbud for såkaldte A-spillere.

____________________________________________________________________________________________

Fremad Valbys profilavis - maj 2014

OBS! DER TAGES DESVÆRRE KUN IMOD DANKORT OG eDANKORT.
LÆS VENLIGST SIDEN BETINGELSER FØRST

Reg. nr. 2111 Konto nr. 7557414724     MobilePay 28155746