Venskabsklubdag i Telia Parken

Vi tager i mod Sønderjyske d. 2/11 kl. 17:00 og da det er et børnevenligt tidspunkt vil vi gerne invitere jer til fodbold denne dag. Vi afholder som sædvanligt et pre-match arrangement på Lions& Barrels i tidsrummet 14:00 16:00. Det vil være muligt at deltage i forskellige aktiviteter og det vil også være muligt at få hilst på vores maskot Løven Leo og vores cheerleaders Copenhagen White Cats.

Proceduren for billetter bliver anderledes denne gang. I skal trykke jer ind på dette link for at hente billetter

Kode: venskabsklub (med småt) Hvert medlem kan hente 3 billetter til kampen

Flagrunde

Inden kampen går i gang vi vil lave en markering af vores samarbejde med jer. Vi har produceret et særligt Blue & White flag med jeres logo på, som en repræsentant fra jeres klub skal gå rundt om banen med, sammen med et barn (også fra jeres klub) er du klar til at gå med flaget så kontakt Søren Mogensen på
25 44 11 97.

SKILLSTRÆNING I SAMARBEJDE MED KB/FCK

Fremad Valby har den store fornøjelse at kunne tilbyde årgang 2002-2005 drenge et ekstra specielt træningspas i form af SKILLS træning.

Fremad Valby ønsker at være en klub for alle, men Fremad Valby ønsker også at udvikle sig fagligt og løfte ungdomsmedlemmernes fodboldmæssiges niveau.

I forbindelse med at Fremad Valby er venskabsklub med FCK har klubberne været i dialog vedr. udviklingen af ungdomsspillerne og FCK har præsenteret et nyt træningskoncept, som skal danne grundlag for fodboldtræningen i Fremad Valby.

Skills træningen vil vare i ca. 9 mdr. være et ekstra træningstilbud for  såkaldte A-spillere.

Fremad Valbys profilavis - maj 2014

___________________________________________________________________________________
 OBS! DER TAGES DESVÆRRE KUN IMOD DANKORT OG eDANKORT.
LÆS VENLIGST SIDEN BETINGELSER FØRST

Reg. nr. 2111 Konto nr. 7557414724     MobilePay 28155746